Valborg och Max 9 år!

Idag gick jag upp tidigt för att köra hem till mamma och pyssla med vår "lånehund". Var på plats vid 07.15 och sedan blev det lite jobb, mys i trädgården och annat. Mina vovvar fick ligga i bilen så länge, men de klagade inte. Klockan ringde alldeles för tidigt för dem så de fortsatte bara att sova i bilen :)

Innan vi skulle åka så fick även Doris springa av sig i trädgården och ta ett dopp i dammen! 
Vi körde in till Malmö vid lunch för att lämna D hos sin matte, och sedan en snabb vända till ÖB för att handla ben till hundarna. De älskar deras billiga, stora oxben från Sjöbogården och jag har dem i frysen så de håller längre. 

Sedan kom vi hem till mamma igen. Doris fick simma lite mer och hon är så lycklig när hon får bada/simma! <3 Max svalkade bara magen lite som vanligt. 

Sedan förbereddes det mat och släkten kom för att ha kalas för lillkusinen som fyllde 11 idag. Vi firade såklart även Max som blev hela 9 år idag! Min älskade, älskade gammelman. Kan inte fatta att vi haft honom i 7 år redan! 
Det blev ingen tårta för honom idag, men massa annat gott så tårtan spar vi tills imorgon. 

Nu ska jag stupa i säng efter en lång men trevlig dag/kväll! 

Vacker soluppgång vid 05.30

Fina Douglas! 


Doris morsade på hönsen ;)


Simma!

Uppe på mitt gamla rum, full koll! 


Födelsedagsgrisen <3


Max & Tess


Max & Santos kivar om benen :P


<3


Varmt och skönt tyckte Doris som ville vara så nära att jag var rädd hon skulle bli grillad! 


Lilla gammelman


Sjunga för kusinen :)

Fick den här underbara pärlhunden av bästa kusinen! Ni ser väl vem det är med både ett ögonbryn och en fläck på svansen ;) <3Kommentera här: