Hemlösas hundar

Nu börjar det närma sig! På lördag 13/12 är det dags för luciatåget kl. 12.00 på Stortorget i Malmö. Då går vi från Stortorget, upp till Triangeln och sedan ner igen. Vi kommer att ha bössor från Malmö Djurskyddsförening och alla pengar som samlas in den vägen kommer att gå till bland annat en kampanj för att chippa och registrera djuren. För de som inte har en fast adress, registreras djuret på Stadsmissionen i Malmö.

Jag vill be er alla som läser att hjälpa oss nu. Det är bara några dagar kvar, vi har fått in så mycket mer saker än vi någonsin kunnat hoppas på, men vi vill såklart få in ännu mer! Vi trodde aldrig att det här evenemanget, som bara började som en kul grej, skulle bli såhär stort! Du kan självklart hjälpa till även om du inte bor i närheten av Malmö: 

 • Delta gärna i luciatåget, med eller utan hund!
  Tänk på att visa hänsyn. Håll avståndet och låt inte din hund hälsa på andra hundar utan att fråga först. Både tvåbenta och fyrbenta får gärna vara utklädda!
 • Även om du inte kan delta i själva luciatåget så kan du donera hundsaker och foder. Kontakta mig!
  Vi tar emot allting som kan tänkas behövas och försöker lösa det så gott det går med upphämtning och liknande. Alla donationer kommer att redovisas!

 • På fredag (12/12) finns Anna på parkeringen bakom Mobilia (vid Jysk) kl. 13.30 för att plocka upp saker från de i Malmö som vill donera.
  Gå in på evenemanget. Anna står som värd och där kan du skriva till henne om du undrar något. 

 • En silvergrå renault buss med tonade rutor (inte så läskigt som det låter) kommer att stå vid rådhuset från kl. 11.30 på lördag (13/12). Här kan du lämna donationer så att vi inte behöver bära dem med oss i luciatåget. Även en silvrig kombi, renault, kommer att stå där en stund för att plocka upp saker (min sambo).
  Dessa saker kommer att köras hem till oss där vi går igenom allt, antecknar dem i vår lista med alla donationer och sedan lämnas de till Stadsmissionen. 

 • Vill du istället bidra med en slant så kan du sätta in den på Malmö Djurskyddsförenings konto 148323-9 och märka insättningen med Luciatåg
  Även detta kommer att redovisas. Därför är det viktigt att du märker insättningen så att vi vet vilka donationer som kommer in tack vare evenemanget. 

 • Alla kan gå in på Doggykupong och få 2 kg hundfoder gratis som sedan kan doneras! Be även dina vänner att gå in på den här sidan och hämta ut gratis foder.
  Superenkelt! Du skriver bara in en väns mobilnummer eller mailadress (eller din egen) och sedan får du en kupong och kan hämta ut foder. 2 kg blir mycket om många gör det!

 • Bjud in dina vänner så att fler ser evenemanget! Gå in på evenemangssidan (länk nedan) och bjud in, bjud in, bjud in.
  Ju fler vi blir, desto fler hundar och hundägare kan vi hjälpa! Bjud in!

 • Dela evenemanget i din logg!
  Dela evenemanget så att alla dina vänner ser det! Dela gärna det offentligt så kan ännu fler hitta det!

Och tänk inte att ni inte hinner donera saker till insamlingen eftersom det bara är några dagar dit. Vi kommer att få in massor av saker på lördag och sedan ska vi hinna gå igenom och skriva upp allt. Du har därför några dagar till på dig att skänka saker innan det är dags att redovisa allt! 

NU KÖR VI! <3

LUCIATÅG FÖR DE HEMLÖSAS HUNDAR - EVENEMANGSSIDA

 

Kommentera här: