Genrep

 Idag drog stormen Alexander in över Skåne med regn och blåst. I sånt skitväder vill varken jag eller hundarna vara ute och träna så det var tur att vi hann med två rundor med skrindan igår. Jag hade dock gärna tränat idag också, men nu blev det som det blev.Jag pratade med läkaren idag också och ska sluta med medicinen, yaay! Då är jag kanske mindre snurrig imorgon! Ska dock börja på en annan istället - hoppas verkligen inte jag kommer må lika dåligt av den! 
 
Istället för att vara ute så tränade vi lite inomhus på att ha på huvudbonader bland annat. 
 
Började med att klicka Doris för att ha hornen på sig och sedan för att inte försöka att ta av sig dem med tassen eller genom att dra huvudet mot marken. Såhär bedårande var hon :)
 
En megasöt Doris-ren :)
 
Sedan tränade vi på att ha på den "röda mulen". Denna kommer hon inte att ha på sig i luciatåget, men den kan ju vara kul om man vill ta någon bild. "Mulen" är gjord av en plastboll som jag gjort ett hål i. Den passar inte på långa vägar på hennes nos, så hon får balansera den. Därför är det också omöjligt för henne att kunna gå omkring med den på sig (för att inte tala om hur obekvämt det måste vara och hur plastigt det luktar). Så jag klickade henne först för att inte försöka äta upp bollen, sen för att nosa på den, sen för att jag fick sätta den på hennes nos och till sist för att sitta still med den på nosen :) 
Det gick ganska bra och hon kunde i alla fall sitta tillräckligt länge för att ta lite bilder! 
 
Haha, clown eller ren?
 
"Doris med röda mulen, hette en helt vanlig huuund..."
 
Älskade söthund!
 
Max klickade jag för att ha tomteluvan på sig och inte försöka ta av den med tassen. Jag förstår att han försöker ta av den eftersom han inte ser nåt i den haha. Den är till för hundar men alldeles för stor. Hade jag haft lite mer tid på mig så hade jag köpt en mindre till honom!
 
Tomte-Max :)
 
Vi provade även med min tomteluva, men den gled av ännu lättare så det blev inte heller speciellt bra!
 
Söt är han i alla fall :)
 
Också provade vi med luvan som tillhör hans tomtedräkt. Inte så snyggt kanske xD
 
Söta Max, haha
 
Lyckades fota båda på en gång, wiiee! Året julkort? Haha
 
Var såklart tvungen att ta någon bild på hela ekipaget med pyntad skrinda och allt! Det kommer att bli så awsome imorgon om nu allting klaffar och hundarna är lika duktiga där som hemma! :)
 
Hahaha, jag dör så mycket jag älskar dom här två <3
 
Och såklart en liten video på genrepet ;)

Kommentarer:

1 Sofia:

Så supersöta foton :-) Lilla tomten är ju så söt. Dorisrenen också :D

Svar: Ja visst är de :D
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: