Vad vill du ha i en goodiebag? Tävling!

Jag tänkte än en gång promota lite för min beteendestudie som jag ska genomföra i utbildningssyfte den 17/8 på Carpe Canis Hundcenter. Vill du och din hund delta i studien? Vill du stå och sälja loppissaker? Vill du vara medhjälpare i form av exempelvis beteendeobservatör, skrivare eller tidtagare? Gå in på den här länken och läs mer för att anmäla dig! http://www.carpecanishundcenter.se/2014/06/24/hundar-f%C3%B6r-beteendestudie-s%C3%B6kes!-22320903
 
Alla som deltar med sin/sina hundar (eller som medhjäpare) får en goodiebag med lite blandade saker i. Vad skulle du vilja ha i en goodiebag för hund? 
Jag tänkte att alla som kommenterar med minst en sak ni skulle vilja ha, samt motivering varför, har chansen att vinna en goodiebag genom utlottning (Jag kan dock inte garantera att just ditt förslag kommer med). Självklart står jag även för fraktkostnad för den om du bor i en annan del av vårat avlånga land! 
 
Kommentera innan den 31/7 för att vara med i utlottningen och håll därefter utkik på bloggen efter vinnaren!
 
Jag har redan en del ideér om vad den ska innehålla men vill gärna ha fler tips och åsikter! Det kommer ju såklart fler goodiebags längre fram med annat innehåll så jag sparar alla tips :) 
 
 

Kommentarer:

1 Amanda:

Hej!
Om jag fick bestämma lite om vad som skulle finnas i min goodiebag hade det varit, två roliga leksaker till hunden, en klicker, ett litet retriver koppel och många små påsar med olika sorters godis till vovven såklart ;)

Motivering varför?
Jo, leksaker är alltid roligt och en klicker är jämnt bra att få. Dom lyckas alltid komma bort, så de är aldrig fel och så man har en i varje jacka/väst.
Godis är ju en självklarhet ;) Och med många olika sorter är de lättare att hitta favorit godiset som man sen kan köpa själv :)
Och ett retriver koppel är så smidiga att ha i fickan och så lätt att ta av och sätta på hunden.

Svar: Tack så mycket för ditt svar Amanda! Många bra förslag där! :) Du deltar nu i utlottningen av en goodiebag :)
Roxanne Munoz-Rytting

2 Nicole:

Hej om jag fick bestämma vad som skulle finnas i min goodiebag. Så skulle det vara torkad hundgodis av någon slags kött t.ex grishjärta osv, och någon leksak som tränar hundens hjärna 😊 hjärngympa.


Motivering ; för att torkad hundgodis är väl ändå nyttigast för hunden? Och hjärngympa för hunden är nyttigt! Att få använda hjärnan är ju bara bra för hunden och det tröttar ut hunden en del att få Jobba med hjärnan 😊

Svar: Hej Nicole! Tack för dina förslag! Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag :)
Roxanne Munoz-Rytting

3 ceilia:

Jag hade velat ha nyttigt godis i en goodiebag, utan tillsataser och spannmål.
För att hundarna förtjänar det bästa :)

Svar: Hej Cecilia! Tack för ditt förslag! Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag :)
Roxanne Munoz-Rytting

4 Jenny:

Ska man ha godis tycker jag det är bra med så "rent" godis som möjligt (få ingredienser och innehållsförteckning). Visst är det kul att få godis till frisk hund men jag som även har allergihund har aldrig kunnat använda sånt när jag bara hade honom. Så gärna innehållsförteckning och var det är köpt. Fick senast mjuka sticks med bara lamm.

Annars nån leksak (tex fleecefläta) och koppel.

Svar: Hej Jenny. Bra förslag! Jag har tänkt lägga i någon form av godis och då självklart med innehållsförteckning! Det tycker jag är jätteviktigt! :) Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag! :)
Roxanne Munoz-Rytting

5 Frida:

Hejsan!

I en goodiebag hade jag velat ha en kvalitetmässig boll. En boll brukar vara en populär leksak men det finns de som inte går sönder så lätt som hundarna gillar ännu mer för det blir mer utmaning...för är det inte så att det är lite av en sport att tugga sönder sakerna ;)

Sedan hade jag även velat ha dentalstick för tänderna :)

Hälsningar Frida

Svar: Hej Frida! Tack för dina förslag! Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag! :)
Roxanne Munoz-Rytting

6 Evelina :

Hade velat ha lite småsaker i en goodie-bag, lite prova på saker som kanske är för dyra att köpa stora förpackningar om hunden inte skulle gilla det. Speciellt godis! Klicker, bagage-krok, handduk, salva för tassar osv! Tror inte vi hundägare är speciellt kräsna utan blir glada för det mesta våra fyrbenta älsklingar får! <3

Svar: Hej Evelina! Tack för många bra förslag på innehåll. Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag! :)
Roxanne Munoz-Rytting

7 Madde och Mozart:

Fick jag en goddiebag som var ämnad till min hund hade det varit kul om den innehöll lite provsmaker på godis och /eller foder kanske även något tuggben av något slag. Det vet jag att min vovve hade uppskattat:)
Sen hade jag gärna sett att det fanns lite reklamblad om kurser/utbildningar/hundvänliga ställen mm. för det är alltid kul att få information om vad som finns. Det hade även varit kul om det fanns lite olika rabattkuponger för hundrelaterade tjänster eller produkter.
Om det är en riktigt bra goodiebag brukar det alltid finnas något lite mer än resten av innehållet och då hade det varit kul om det hade varit nån leksak till hunden, förslagsvis till dig en fleesefläta som inte är så dyr att tillverka och man kan göra den själv :)


Svar: Hej Madde och Mozart. Jättebra förslag, tack för det! Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag! :)
Roxanne Munoz-Rytting

8 Matilda och Fidel:

Likt personerna ovan håller jag med om att naturligt godis, tex något torkat organ vore trevligt. Jag har flera gånger fått goodie bags med godis där spannmål står som första ingrediens. Inget jag vill ge till min hund!

Jag är ständigt på jakt efter hållbara, kampvänliga leksaker till min hund. Om jag fick en sådan i en goodiebag skulle jag bli glad!

Svar: Hej Matilda och Fidel! Tackar för bra förslag. Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag! :)
Roxanne Munoz-Rytting

9 ingela sjögren:

Eftersom det händer alldeles för ofta att hundar springer bort,tycker jag att goodiebagen skulle innehålla namntub/namnbricka att sätta i halsbandet,reflexer eller blinkhalsband.

Svar: Hej Ingela. Bra idéer! Tack för dina förslag. Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag! :)
Roxanne Munoz-Rytting

10 Linda Johnson:

Om jag fick välja skulle jag vilja ha lite saker som är bra att ha hemma. Godis är ju kul, men nått litet isf. Jag skulle nog satsa på lite hälsovård tema i min goodiebag. Tass salva, bandage, fästingplockare, kanske något bra schampoo. Klicker, reflexer för hund, finns ju massor men lite mer åt det hållet skulle nog jag köra på. Kanske någon liten bok eller häfte om akut sjukvård för hund, typ vad gör du om olyckan är framme. Bra tips som kan rädda liv på en hund. Och en gratis utbildning för goodiebag ägaren. :)

Svar: Tack för svaren Linda :) du deltar nu i utlottningen om en goodiebag :)
Roxanne Munoz-Rytting

11 Lise:

Hej!

Precis som ovanstående skulle jag vilja ha lite mindre prova-på-påsar med blandat godis med bra innehåll då jag har en väldigt kräsen hund. Även tips på intressanta kurser, rabatter ( alltid trevligt) samt någon aktiveringssak så vovvarna får jobba lite med huvudet!
Motivering: Alla hundar förtjänar det bästa!

Mvh Lise

Svar: Hej Lise!Tack för bra förslag. Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag :)
Roxanne Munoz-Rytting

12 Nathalie Nilsson :

Hej!
Om jag fick välja skulle jag vilja ha ett antiglidkoppel i någon rolig färg. Detta för att dessa koppel är otroligt bra och lite färg piggar upp vardagen :)
Ett gott, mjukt och naturligt godis skulle också vara toppen, gärna med så få ingredienser som möjligt. Få ingredienser så man vet vad man ger sin hund och mjukt så man kan dela det och ha som belöning vid träning :)

Svar: Tack för dina förslag Natalie! Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag!
Roxanne Munoz-Rytting

13 Weronica Billgren Fogelqvist:

Jag tycker att "natur-tuggis" som tex oxöra, torkad lever, oxstrupe, gristryne m.m hade passat i en Goodiebag eftersom nästan alla hundar kan äta det. Även de med allergi.

Svar: Hej och tack för ditt tips Weronica! Du deltar nu i utlottningen om en goodiebag!
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: