Klövjning: en guide

Ja, jag har ju alltså tänkt börja klövja med hundarna. De behöver ett regelbundet "jobb" och det passar bra tycker jag. Vi får dock skjuta upp premiärrundan eftersom de är halvdöda här hemma sedan utbildningshelgen! 
 
Det är väldigt mycket att tänka på när man ska klövja med sin hund och jag har skrivit ihop en liten artikel för de som är intresserade: http://www.carpecanishundcenter.se/2014/06/17/kl%C3%B6vjning-en-guide-22257178
De jag har gått utbildning för som har lärt mig om klövjning är bland annat en fysioterapeut och en draghundsförare/hundpsykolog. Så de vet vad de pratar om! :) 
 
Jag har så otroligt mycket att hinna fixa innan jag börjar jobba den 1/7 och vet inte hur jag ska orka/hinna allt. Idag har jag i alla fall målat och fått upp skylten vid vägen, annonserat om min beteendestudie, svarat på i alla fall hälften av mailen och planerat mina studier lite - trots sprängande huvudvärk sedan jag vaknade :/ Resten av kvällen ägnas åt att svara på resten av mailen, läsa i en av utbildningsböckerna och jobba lite med utredningar!
 
Välkommen! :)


'

Kommentera här: