Härlig dag vid sjön!

Vilken underbar dag! Supefint väder och massa trevligheter. Morgonen spenderades åt att sätta upp Doris nya pool (en barnpool) som hon kan plaska i i trädgården. Hon förstod först inte att man kunde bada i den, men när hon väl hade kommit på det så var den superrolig! :D Tyvärr så ville hon såklart även ha dragkamp med den och fick loss en bit. Men det får vi bara träna på, precis som med allt annat! 
 
Jag fixade också ett nytt balanshinder på upplevelsebanan. Nu blev det nedgrävda bildäck på högkant. Jag hann inte riktigt bli klar, men jag fick i alla fall ner alla i marken. Det var lagom svettigt! 
 
Lite hundträningar runt lunch och sedan körde jag ner för att hämta ut ett paket till företaget. Fick hem massa små markeringskoner, bollar, balansplattor och en tunnel. Nu ska det tränas hund! :) Sedan kom Sandy och vi körde ner till sjön med hundarna. 

Som vanlig så höll sig Max mest på strandkanten medan Doris härjade i vattnet. Aros tyckte också det var roligt att bada och det är så härligt när Doris får vara lite "normal" med andra hundar. När jag kom hem så rensade jag lite ogräs och sedan körde vi hem till mamma för att fira hennes födelsedag i solen <3 Det har varit en kanondag med andra ord! 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: