800 hundar i burar staplade på varandra... hälften är redan döda

"800 hundar i burar staplade på varandra på en enda lastbil. Det är blod överallt och hälften är redan döda. Mitt i allt föder en tik sina valpar som ramlar ner genom burarna..."
 
Jag gråter, skakar, är så illa berörd. Jag har läst Camillas mail om detta innan, jag har sett fotona hon skickat till mig. Men att få höra hennes röst berätta det är något helt annat. Fina, underbara Camilla! Vad jag är glad att jag lärt känna dig och får vara med på ett hörn av allt du gör nere i Kina. Du och alla andra som kämpar för att detta ska få ett slut är helt fantastiska! 
 
Ni har kanske sett mitt blogginägg där jag säljer armband till förmån för TACN: Handgjorda armband. Dessa armband är nu slut men jag får hem nya på torsdag. Du köper dem här genom bloggen eller via Carpe Canis Hundenters Facebooksida
Om ni undrat vad pengarna går till så kan ni sluta undra nu. Bara lyssna på det här. Och jag ber er verkligen att lyssna: Verkligheten i P3 - Camilla räddar hundar från att slaktas
 
Det här är inte våra hundars veklighet, men det är verkligheten för många av de kinesiska hundarna. Det är verkligheten för deras ägare som förlorar sina hundar till en rå och känslokall handel med hundkött. Det är verkligheten för de som kämpar för att stoppa den här sortens djurplågeri. Och när du lyssnat på klippet så är det även din verklighet. 
 
Ni har väl alla hört talesättet "alla kan inte göra allt, men alla kan göra något"? Med det sagt så ber jag er alla som läser att göra något. Ni kan dela detta inlägg för att sprida informationen. Ni kan dela klippet med era vänner. Ni kan följa Camilla och TACN på twitter. Ni kan köpa ett armband. Ni kan gå in på tacn.org för att läsa mer, sponsra dem eller kanske anmäla er som volontärer? Ni kan sluta blunda för den hemska verklighet de kinesiska hundarna lever i och öppna någon annans ögon för vad som händer där. 
 
Min vädjan är: Alla kan göra något. Var en av dem som agerar och inte bara scrollar vidare. För hundarnas skull, för hundägarnas skull, för TACN's skull, och om inte annat: för ditt egna samvetes skull. 
 


Här nedan följer några av Camillas egna foton från tillslaget samt bilder från TACN. VARNING för en del starka bilder!!
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Nina:

Tårarna rinner... Jag kan inte på något sätt förstå att detta pågår i nutid.
Jag önskar så intensivt att jag hade råd att åka ner och jobba. Försöka göra skillnad...
Gud mitt hjärta blöder!
Kopierar länken och lägger ut på min sida så har jag i alla fall gjort något litet fjuttigt bra.

Svar: Jag önskar detsamma. Skulle jag någon gång bli rik så hade jag inte haft några problem med varken vad pengarna skulle gå till eller vad jag skulle ägna resten av mitt liv åt.
Tack för att du delar, det är inte fjuttigt utan guld värt! <3
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: