Fler armband mot handel med hundkött

TACN (Together for Animals in Chinawww.tacn.org) är ett nätverk av djurrättsgrupper i Kina och även internationellt. TACN arbetar främst för ökad förståelse inom djurhantering i Kina och arbetet består bl.a. av;
Att stoppa den illegala hund och kattmarknaden, driva kastrerings och vaccinationskampanjer, organisera utbildning och räddningscenter mm.

Camilla Larsson, svensk och bosatt i Beijing, är TACNs internationella volontärskoordinator och rådgivare inom djurhantering. Camilla har lång erfarenhet av djurrättsarbeten och driver just nu en insamlingskampanj i Sverige genom att sälja handgjorda armband, gjorda av Mrs Xiao Yan i Bejing. 

Alla armband är helt unika, kostar 150 kr styck och varenda krona går direkt till TACN's arbete för att bland annat stoppa den illegala handeln med hund- och kattkött i Kina.

Jag känner Camilla personligen och vet att varenda krona hamnar på rätt ställe!

Bästa julklappstipset! Jag älskar dessa armbanden och speciellt eftersom de säljs för en så god sak! Hör av dig om du är intresserad! <3

Läs gärna detta inlägg också: "800 hundar i burar staplade på varandra... hälften är redan döda"


(Om ett armband står som "bokat" betyder det att det inte är betalt än och att man kan köa på det)


Alla armbanden (ni som köper armband får gärna skicka ett foto till mig där ni antingen har det på er eller håller upp det. Gärna tillsammans med infobladet. Bilderna kommer att skickas till TACN)

 
 Nr. 1 (SÅLT) - 2 - 3 (SÅLT)
 
 Nr. 4 (SÅLT) - 5 (SÅLT) - 6 (SÅLT)
 
Nr. 7 - 8 (SÅLT) - 9 (SÅLT)
 
Nr. 10 - 11 (SÅLT) - 12 (SÅLT)
 
Nr. 13 (SÅLT) - 14 (SÅLT) - 15 (SÅLT)
 
Nr. 16 (SÅLT) - 17 (SÅLT) - 18 (SÅLT)
 
Nr. 19 (SÅLT) - 20 (SÅLT) - 21
 
Nr. 22 (SÅLT) - 23 (SÅLT) - 24 (SÅLT) - 25 (SÅLT)

Kommentarer:

1 Sofi:

Jag vill köpa 4,5 och 8! Maila mig gärna med mer info hur jag betalar osv :) mvh Sofi

Svar: Hej Sofi!
Nr. 4 var det tyvärr en annan som hunnit skriva på innan dig :/ Men 5 och 8 finns kvar och det finns kanske något annat du vill ha än 4? :)
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: