Handgjorda armband mot handel med hundkött

TACN (Together for Animals in Chinawww.tacn.org) är ett nätverk av djurrättsgrupper i Kina och även internationellt. TACN arbetar främst för ökad förståelse inom djurhantering i Kina och arbetet består bl.a. av;
Att stoppa den illegala hund och kattmarknaden, driva kastrerings och vaccinationskampanjer, organisera utbildning och räddningscenter mm.

Camilla Larsson, svensk och bosatt i Beijing, är TACNs internationella volontärskoordinator och rådgivare inom djurhantering. Camilla har lång erfarenhet av djurrättsarbeten och driver just nu en insamlingskampanj i Sverige genom att sälja handgjorda armband, gjorda av Mrs Xiao Yan i Bejing. 

Alla armband är helt unika, kostar 150 kr styck och varenda krona går direkt till TACN's arbete för att bland annat stoppa den illegala handeln med hund- och kattkött i Kina.

Jag känner Camilla personligen och vet att varenda krona hamnar på rätt ställe!

Bästa julklappstipset! Jag älskar dessa armbanden och speciellt eftersom de säljs för en så god sak! Hör av dig om du är intresserad! <3 Jag kommer att få hem fler, helt unika armband den 20/11!

(Om ett armband står som "bokat" betyder det att det inte är betalt än och att man kan köa på det)

 1 (SÅLT) - 2 (SÅLT) - 3 (SÅLT) 
 
4 (SÅLT) - 5 (SÅLT)- 6 (SÅLT)
 
7 (SÅLT) - 8 (SÅLT) - 9
 
10 (SÅLT) - 11 (SÅLT) - 12 (SÅLT) 
 
13 (SÅLT) - 14 (SÅLT) - 15 (SÅLT) 
 
16 - 17 (SÅLT) - 18 (SÅLT)
 
19 (SÅLT) - 20 (SÅLT) - 21 (SÅLT)
 
22 (SÅLT)  - 23 - 24 (SÅLT)
 
 

Kommentarer:

1 kerstin ehrenholm:

fina armband

Svar: Visst är de, de är helt underbara tycker jag! :)
Roxanne Munoz-Rytting

2 Anonym:

Jag vill köpa ett. Alla verkar vara sålda

Svar: Hej anonym. Som det står i inlägget får jag hem nya på torsdag (20/11) så håll utkik i bloggen så kommer det nya som går att köpa! :)
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: