Kvällens jobbpass är över!

Ja, nu ligger jag äntligen i sängen! Jobbpasset blev en timme längre än planerat, det var inte vansinnigt mycket att göra, men det som skulle göras var sånt som tog tid. 

I vilket fall så gillar jag verkligen att jobba det sena kvällspasset. Jag är social, men ibland är det så skönt att bara få vara nästan ensam kvar och sköta sig själv lite :) det gör mig heller ingenting att jobba över när man ändå bara ska hem och sova! Värre är det om man slutar 16 men måste stanna kvar, få vill man oftast bara komma hem för man tänker på allt man måste hinna innan det är läggdags igen! 

Var lite nervös för att lämna hundarna innan jobb idag. Var uppe en gång i timmen med Max hela natten, han hade sprutdiarre stackarn! Men ingenting sedan 5 i morse förutom att han var lite låg. Bad Anton att skynda sig hem ifall att, men nu när jag kom hem vid lite i två så var han i alla fall pigg och glad verkade det som :) Skönt! Blir alltid orolig när min gammelman inte mår bra! <3 

Nä, nu får det vara godnatt! Har en del att hinna med innan jobb imorgon också! 

Bjuder på en bild på Doris från igår. Ligger i sin favoritbädd bredvid kaminen och myser på sitt egna Doris-vis :)Kommentera här: