Hundsportsentusiaster sökes!

Jag har planerat att göra en liten faktabank om olika hundsporter på min hemsida Carpe Canis Hundcenter. Även om jag har rätt så bra koll på rätt så många sporter så känner jag att det finns så många andra som vet tusen gånger mer än mig. 
 
Så nu söker jag dig, hundsportsentusiast, med god kunskap om en eller flera hundsporter samt förmåga att uttrycka dig i skrift. Du behöver inte vara utbildad inom hundträning eller liknande, men du ska gärna ha tävlat i sporten du vill skriva om och du får extra plus i kanten om du tränar belöningsorienterat. 
 
Jag tänker mig att du skriver dels ren fakta om sporten (när den kom till Sverige, kort om regler/moment/hur det går till, titlar man kan få osv.) men även lite korta träningstips om man vill börja med det och ev. även hur du halkade in på det. 
 
Kommentera här ifall du är intresserad och skriv vilken sport du i så fall skulle vilja skriva om, allt är av intresse! Det kommer att publiceras som en artikel och självklart med ditt namn samt ev. titlar. Gärna med bild också! OBS! Att jag kommer att höra av mig med lite mer frågor och liknande samt att om det är flera som vill skriva om samma sport så kommer jag att välja en person. 
 
Jag älskar den här bilden, jag älskar boken och jag älskar att folk brukar säga att Doris är en riktig "When pigs fly-hund" haha. 
Hade varit kul att se en bulle tävla i agility någon gång! Någon måste det ju finnas som gör det!
 

Kommentarer:

1 Jonna:

Jag skulle eventuellt kunna vara intresserad, främst Freestyle men även Heelwork To Music. Jag har tränat min hund i Freestyle i åtta år, sedan han var liten valp. Vi har dock inte tagit tag i tävlandet förräns nu ska faktiskt debutera i freestyle nu på fredag och i mars även HtM, men är väldigt påläst om sporten och vi tränar väldigt regelbundet, är medlem i Svenska Hundfreestyleklubben och är enormt insatt i sporten och följer flertalet elitekipage :) Tränar självklart bara med positiv förstärkning och min hund har en repertoar med över 30 freestyletricks och massa annat kul! Om det är något mer du vill veta så säg gärna till!

Svar: Åh, det låter toppen ju!
Du kan väl maila mig på roxanne@carpecanishundcenter.se så kan vi prata vidare där :)
Roxanne Munoz-Rytting

2 Sofia:

Jag älskar också den boken, har dock inte läst den färdigt än! :-)

Svar: Har du kommit till kapitlet om bollar än? Jag vet inte vad du tycker om det, men jag älskade boken förutom just det kapitlet som handlar om "hur man gör sin hund bolltokig" :P
Roxanne Munoz-Rytting

3 Malin :

Hej jag såg att jag skrev min epostadress på namn, snälla kan du tabort detta inlägg och inte lägga in på kommentarer vill inte att min epost adress ska synas för allmänheten. Mvh Malin

Svar: Hej Malin!

Jag tog bort kommentaren, klart man inte vill ha sin mail visad hur som helst :)

Har i alla fall tagit en skärmdump på inlägget och svarar dig lite senare idag! :)
Roxanne Munoz-Rytting

4 Jemt Craft:

Välkommen till vår blogg http://www.jemtcraft.blogspot.se/

Svar: Hej

Jag förstår inte riktigt? Försöker du bara göra reklam på min blogg eller känner du att du kan tillföra något i hundaportsväg? I så fall får du gärna beskriva lite mer ingående.
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: