Bokrecension 5 - Friskvårdens grundstenar för valpar & unghundar

"Hittade" en gammal recension som jag glömt att publicera! Eller gammal och gammal, den är inte uråldrig, men sedan några månader tillbaka i alla fall! In och läs!
 
Bokrecension 5 - Friskvårdens grundstenar för valpar & unghundar
 
 

Hundens beteende, HP1503 - Sammanfattning

I förrgår, den 24/6 var sista dagen på SKK's kurs i Hundens Beteende och idag fick man upp det här när man loggade in :) Tjoho! Även om kursen inte var speciellt svår så är det skönt att ha den avklarad - en sak mindre som måste göras och som nu kan strykas från listan! Alltså kan jag vara lite mer sjukskriven och plugga lite mindre, skönt för jag kan säga att det behövs i nuläget! 
 
 
Vad har jag då att säga om kursen? Ja mycket är väl redan sagt, som ni kan se i de länkade inläggen nedan. Jag har faktiskt inte så mycket nytt att komma med... 
 
Ja, jag tycker att kursen är värd att gå om man lär sig genom att diskutera med andra och om man inte direkt har någon formell utbildning inom hund sedan tidigare, ev. en gammal utbildning. Men om man är utbildad så är den inte värd det faktiskt - för enkel, för lite kurslitteratur, för lätta inlämningsuppgifter, för lite feedback från handledare på inlämningsuppgifter, för enkla kunskapsprov osv. 
 
Det bästa med kursen var boken "Hundens språk och tankar", men den kan man ju läsa ändå :) Läs gärna min recension av boken: Bokrecension 4 - Hundens språk och tankar.
 
Fick mitt kursintyg också och blev faktiskt lite tjurig! När man har betalt för en kurs så kan man väl i alla fall få det utskrivet på lite tjockare papper och hemskickat i brevlådan? Inte behöva skriva ut det själv? :/ Kändes lite fattigt faktiskt! Men, en stor fördel var att de stavat mitt namn rätt - inte många som lyckats med den bedriften trots att det bara är att läsa innantill och skriva av! 
 
Nä, vill ni veta mer om vad jag tycker så rekommenderar jag er att läsa de andra inläggen, annars så får ni nöja er med det lilla jag fick ur mig här! 
 


Hundens beteende, HP1503 - del 1/5
Hundens beteende, HP1503 - del 2/5
Hundens beteende, HP1503 - del 3/5
Hundens beteende, HP1503 - del 4/5
Hundens beteende, HP1503 - del 5/5

Babypaket nr. 1

Först och främst: Jaa, jag lovar att detta fortfarande är och ska vara en hundblogg, men det är också en blogg om mitt liv och jag kan inte bortse från en så stor förändring i livet. Jag har nu skapat en egen kategori som heter "Tvåbent valp" så kan man själv välja om man vill gå in och läsa där - smart va! :) 
 
Jag har idag hämtat ut mitt första gratispaket för gravida! Jag hade ingen aning om att det fanns så mycket gratisgrejer att få, men jodå - varenda apotek, blöjproducent och barnmatsmärke vill ge dig massa gratissaker. Det jag tycker är roligast är att de flesta paketen verkar innehålla "riktiga" saker också, inte bara reklam och småprover. Gratis är alltid gott, men det smakar extra bra när man känner att det är nåt man verkligen behöver/vill ha! 
Så, första paketet: 
 
Kronans Droghandel - Kronans Barngåva
Krav: Vara medlem/bli medlem i deras kundklubb
Måste hämtas ut på ett av deras apotek
 
 
Först och främst: Bra med en påse/bag som man kan återanvända!

Här nedan kan ni se innehållet i påsen, jag tyckte det var väldigt mycket bra grejer!
 


 1. En förpackning (72 st) parfymfria våtservetter för barn från Kronans Droghandel
 2. En hel tub (30 g) Baby mini care, zinksalva från ACO
 3. 30 dagsdoser Lactocare Baby (D-vitamin och mjölksyrebakterier), från Actavis
 4. Självsteriliserande nappflaska från MAM
 5. Napp från Philips
 6. Förpackning med fyra stycken bh-inlägg från Medela
 7. Förpackning med 10 st intimservetter från RFSU
 8. Prov (3 g) Cicaplast Balm B5 (lugnande salva för irriterad hund) från La Roche-Posay
 9. Prov (7,5 ml) med Klick, glidmedel från RFSU
 10. Prov (1 ml) med Multi-Mam BabyDent (lindring vid tandsprickning) från Nordic Consumer Health
 11. Prov (1 st) Multi-Mam Kompress (lindring för ömma bröstvårtor) från Nordic Consumer Health
 12. Prov (1 ml) Multi-Mam Balm (skyddar före och under amning) från Nordic Consumer Health
Ja, jag tyckte i alla fall att det var bra innehåll, speciellt de första sakerna som var hela förpackningar! Det kommer vi säkert ha nytta av! 
Det gäller ju att ta tillvara på såna här erbjudanden nu när jag är sjukskriven och sen kommer vara mammaledig - plånboken har ju varit fetare kan jag säga!