Hundens beteende, HP1503 - Sammanfattning

I förrgår, den 24/6 var sista dagen på SKK's kurs i Hundens Beteende och idag fick man upp det här när man loggade in :) Tjoho! Även om kursen inte var speciellt svår så är det skönt att ha den avklarad - en sak mindre som måste göras och som nu kan strykas från listan! Alltså kan jag vara lite mer sjukskriven och plugga lite mindre, skönt för jag kan säga att det behövs i nuläget! 
 
 
Vad har jag då att säga om kursen? Ja mycket är väl redan sagt, som ni kan se i de länkade inläggen nedan. Jag har faktiskt inte så mycket nytt att komma med... 
 
Ja, jag tycker att kursen är värd att gå om man lär sig genom att diskutera med andra och om man inte direkt har någon formell utbildning inom hund sedan tidigare, ev. en gammal utbildning. Men om man är utbildad så är den inte värd det faktiskt - för enkel, för lite kurslitteratur, för lätta inlämningsuppgifter, för lite feedback från handledare på inlämningsuppgifter, för enkla kunskapsprov osv. 
 
Det bästa med kursen var boken "Hundens språk och tankar", men den kan man ju läsa ändå :) Läs gärna min recension av boken: Bokrecension 4 - Hundens språk och tankar.
 
Fick mitt kursintyg också och blev faktiskt lite tjurig! När man har betalt för en kurs så kan man väl i alla fall få det utskrivet på lite tjockare papper och hemskickat i brevlådan? Inte behöva skriva ut det själv? :/ Kändes lite fattigt faktiskt! Men, en stor fördel var att de stavat mitt namn rätt - inte många som lyckats med den bedriften trots att det bara är att läsa innantill och skriva av! 
 
Nä, vill ni veta mer om vad jag tycker så rekommenderar jag er att läsa de andra inläggen, annars så får ni nöja er med det lilla jag fick ur mig här! 
 


Hundens beteende, HP1503 - del 1/5
Hundens beteende, HP1503 - del 2/5
Hundens beteende, HP1503 - del 3/5
Hundens beteende, HP1503 - del 4/5
Hundens beteende, HP1503 - del 5/5

Kommentera här: