Mingel på Granngården

Fick ett mail häromveckan med en inbjudan till VIP-mingel på det nya Granngården som ska öppna i Malmö. De öppnar officiellt imorgon, men "smygöppnade" idag för inbjudna. 
Granngården är ju en bra affär tycker jag och jag kan ju gå loss på precis vad som helst. Gummistövlar som spadar, haha. Allt som är nytt och fint gillas av mig ;) 

Jag övervägde först att strunta i det eftersom jag mår lite sisådär, men med löfte om goodiebag och öppningserbjudanden så kunde jag inte motstå frestelsen. 

30 min innan jag skulle köra hade jag lyckats ta mig både in i, och ut ur duschen och det var dags att välja kläder. Vad fasen har man på sig på VIP-mingel på Granngården??? VIP-mingel skriker ju den lilla svarta och stiletter medan Granngården skriker kängor, överdragsbyxor och keps! 

Efter många om och men så bestämde jag mig för att ta på mig såna kläder jag brukar ha när jag ska shoppa - oavsett om jag shoppar på Emporia eller Biltema. Så en stickad tröja, lite längre jeanskjol, skinnleggings och ett par stövlar med bekväm klack och traktorsula blev det. Sket i att fixa håret som fortfarande var blött och satte bara upp luggen (som är alldeles för lång igen). 

Outfiten (ignorera min fåniga min och att det ser ut som ett bombnedslag i bakgrunden xD) 

Det var drop in mellan 16-20 och jag var där vid strax efter 16. Parkerade, gick en bit i stormen och kom in genom dörrarna: FULLT med folk! Det var typ Ullared under högsäsong haha. Ja, minus kön till entren då! 
Kändes plötsligt lite mindre VIP, men alla var ju inbjudna och goodiebags'en stod och väntade vid kassorna :) 

Armbågade mig fram mellan gångarna och hittade lite hundleksaker till riktigt bra priser. Även ett par kattleksaker till pappas och syrrans kise. Där fanns också ett bord med lite mineralvatten och snittar (men nja, mat som står framme och blir tafsad på har aldrig varit min grej!) Hade tagit mig runt efter ca 15 min och ställde mig i kön till kassorna - som ringlade långt genom butiken. Betalade 98 spänn för mina 4 hundleksaker och två kattleksaker och fick min goodiebag. 

Ute i bilen öppnade jag såklart och kollade direkt. Blev lite full i skratt när jag öppnade, men inte besviken. Där var en bal med 6 toarullar (vilket vi behövde handla - toppen!), en påse kattmat (kanon nu när jag raggar kattmat till veterinärmottagningen för de hemlösas djur!) och nåt man lägger i grillen för att röka maten eller något sånt (perfekt för Anton som gillar såna saker). 
Så ja, det var väl inte riktigt vad jag förväntat mig, men jag kom hem med en påse fylld med helt okej gratissaker och toppenfina, billiga hundsaker! Tack för det Granngården! 


Efter minglet blev det sushi och våfflor hemma hos pappa och sedan SÄNGEN! Jag som aldrig orkar blogga via mobilen gör faktiskt det nu så jag kan släcka och somna direkt när sista meningen är färdigskriven! Godnatt på er! :) 


Kommentera här: