Från sminkrum till sovrum

Vi flyttade för ett tag sedan vårt sovrum till "sminkrummet". Detta för att göra plats för ett barnrum i vårt gamla sovrum. Jag saknar mitt sminkbord och alla speglar lite, men det blev ändå bättre än jag hade förväntat mig. Trångt men mysigt! :) 
 
Såhär såg vårt sovrum ut tidigare
 
 
Och såhär såg "sminkrummet" ut
 
 
Och såhär blev det när det gick från sminkrum till sovrum 
Ber om ursäkt för lite mörka bilder, men höstvädret slog till rejält när jag skulle fota så det blev dåligt ljus
 
 
 
 
 
Jag måste säga att jag trivs förvånansvärt bra i det nya rummet trots att det är lite trångt. Det jag dock inte alls tycker om är att det är dörr på ena sidan av sängen och fönster på den andra - jag tycker inte om att sova nära något av det utan vill helst ha det på Antons sida/i fotänden. Jag tycker inte heller om att det första man ser när man kommer in genom vår ytterdörr är rakt in i vårt sovrum haha. Men det är ju inget stort problem. 
 
Jag saknar dock mina speglar, klädställningen och sminkbordet :/ Nu har jag fått stoppa undan allt smink mm. i lådor på toan (som är pytteliten), kläderna har jag bara precis pressat in i garderoben (måste rensa när jag är smal igen, haha) och speglarna står undanstoppade i ett förråd :( 
 
Det viktigaste för mig var att få plats med hundarnas bänk och jag blev jätteglad när vi fick in den också. Det blir ju lite mer trångt, men det är det värt. Om hundarna får välja mellan att hoppa upp/ned ur sängen med hjälp av den, eller utan den så väljer de alltid med. 
 
Här ser man hundarnas bänk också :)
 

Kommentera här: