En liten uppdatering

Ja vad händer egentligen? Tänkte att jag skulle hinna med en snabb uppdatering här. Det blir inte så mycket bloggande, eller så mycket av något alls egentligen - förutom att underhålla och ta hand om vår tvåbenta valp då :) 

Ni som läst och hängt med, vet ju att jag haft mycket funderingar på mitt företag. Ska jag fortsätta eller ska jag lägga ner? 

Men nu har jag bestämt mig! Såklart jag inte kan lägga ner! Jag älskar mitt företag, jag älskar att träna hund och jag måste få det att funka. Klumpen i magen över Skatteverket finns kvar, men det bara måste lösa sig. Min förhoppning nu är bara att det går snabbt så att jag kan bli av med den där klumpen, och fortsätta driva företaget. 

Jag vill inte lura någon - varken Skatteverket eller någon annan. Allt jag vill är att träna hund. Tyvärr så måste man ju sköta ekonomin också, jag hade gärna sluppit den biten... Men nu ska det bli ändring. Jag måste sätta mig in i det mer och inte bara lita på andras råd. Även om jag tycker att det varit orättvist från Skatteverkets sida och att det känns som att de nästan medvetet missförstått mig, så måste jag skaka det av mig och resa mig igen. Allt jag hoppas på nu är att jag inte behöver hosta upp några pengar - pengar som jag inte har - utan att ärendet avslutas och jag kan "börja om". Om det så innebär att jag aldrig ska göra avdrag på någonting så får det väl vara så tills vidare. Hellre betala lite extra vid ex. ett inköp, än att det ska komma och bita mig i arslet i efterhand för att någon annan inte tycker det är avdragsgillt. 

Ja jösses vilken roman jag hade kunnat skriva om det här. Men det gör ont att bli misstrodd när man aldrig någonsin gjort annat än vad man trodde var rätt... 

I alla fall så har jag bestämt mig. Carpe Canis Hundcenter fortsätter att existera och nu ska jag förbereda inför att komma tillbaka efter mammaledigheten. 

Jag har börjat uppdatera hemsidan. Svårt att hinna med när man har en bebis, men det blir en liten stund varje dag. Det känns riktigt bra att snygga till den lite och fixa funktioner mm. som tidigare varit lite "hafsiga". 

När hemsidan är klar så ska jag gå igenom alla kursupplägg och annat. Göra förbättringar, uppdatera dem, snygga till lite. Näst på tur står organisera papper och renskriva sånt som inte hunnits med. Ja det händer som sagt en del nu. Jag bara önskar att jag hade lite mer tid att verkligen grotta ner mig i det. 

Från och med nu ska jag försöka se saker mer positivt och inte krångla till det i onödan. Vi får väl se hur länge det håller i sig ;) Håll tummarna för mig! 
Kommentarer:

1 Maria:

HURRA!!!

Svar: :D
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: