Harry är hemma!

Efter en lång bilresa (alla bilresor som inkluderar en bestämd liten tvåbening i baksätet, känns minst dubbelt så långa som de faktiskt är) så är nu Harry äntligen hemma!

Resan gick hur bra som helst, vilken liten stjärna! Han gosade lite i mitt knä, sen somnade han i ena delen av dubbelburen så Doris kunde ligga och kika på honom. Ja, han hann i och för sig kissa i baksätet och på Samayas filt innan dess, men det hade vi väl nästan räknat med :P

Både Harry, Doris & Samaya sov i över två timmar och vi hann köra en bra bit på den tiden. Men ca 5 mil hemifrån fastnade vi i en bilkö pga. en olycka. Svor lite - sen skämdes jag eftersom de som var med i själva olyckan säkert hade det betydligt värre - eftersom jag bara ville komma hem medan alla fortfarande var på gott humör. Och vad händer då? Jo bilen börjar koka!! Fick lite panik, tvärnitade i vägrenen och fick springa ut med varningstriangel och grejer. Så där stod vi... En hund, en valp, en arg liten tvåbening och jag & mamma, i en kokande bil full till bredden med packning. Just då stod trafiken helt stilla så mamma tog ut Harry för att kissa och jag passade på att amma Samaya. När motorn svalnat lite kunde jag kolla kylaren och under tiden hann Samaya få tag på en påse popcorn, bajsa så vi höll på att dö av stanken och Harry kissade på mamma - allt var alltså lite lagom dramatiskt, precis som vanligt när vi är ute på vägarna!

Som tur var så kom trafiken igång ganska snabbt igen och vi kunde susa hemåt!

Väl hemma så fick Harry gå på en liten upptäcksfärd i huset, hälsa på husse Anton, äta och gå ut i trädgården. Duktiga lillkillen både kissade och bajsade, och sen gick han iväg på egen hand för att utforska :)

Han och Doris har än så länge bara fått hälsa genom mellanväggen i bilburen/grind här hemma. Eftersom vi kom hem så pass sent så väntar vi med att börja introducera dem imorgon och inatt sover jag i sängen med Doris & Samaya och Anton sover på Samayas rum med Harry.

Åh vad underbart det känns att äntligen ha honom hemma! Jag är övertygad om att han kommer passa perfekt i vår familj!

Han har självklart även fått ett eget Instagram-konto! Spana in det här:

diary.of.harry
Vila i bilen
Helt okej att åka i bilburen!
Hälsa på storasyster Samaya & husse Anton
Utforska trädgården

Kommentarer:

1 nanna:

OH så söt valp. Stort grattis till "lillebror" men hur stor är en sån valp? Vad väger han nu till exempel? Verkar vara en väldigt fin liten kille!

Svar: Tack :D Han väger runt 5,5 kg skulle jag tro :)
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: