Årets julfotografering

Idag var det då dags för årets julfotografering. Jag har väntat på en dag med liiiite sol för att få lite bättre ljus inomhus... men den dagen kunde jag ju vänta på tills julen var över! Så idag blev det. 
 
Doris är rutinerad när det kommer till att bli utspökad, uppställd och fotograferad. Harry och Samaya är det värre med... Harry har fått träna på att ha huvudbonad och på att sitta still - inte så lätt när man är en galen unghund, haha! 
 
Rutinerad Doris!
 
Träning med Harry :P
 
När jag sa till Anton att det var dags för julkort så svarade han "neeej, jag vill inte vara hemma!", hahaha! Han vet att det inte är så lätt att få till bilderna alltid och hade nog helst sluppit agera distraktion. 
 
Ljuset var som sagt inte det bästa och hade jag fått bestämma så hade vi nog hållt på en bra stund till för att verkligen få till det. Men med tanke på hur GRYMT duktiga alla tre var så kändes det dumt att utmana ödet. Så jag gick loss med kameran i ca 2x2 minuter och sen var det godisregn för hundarna och en liten klapp från tomten åt Samaya <3 
 
Här har ni resultatet: 
 
Världens sötaste nissar <3
 
Sen tyckte Harry att det var dags för godis xD
 
Mammas fina <3
 
Doris bara vaaa, är vi klara redan?? så jag fick ta ett par bilder till på henne ;)
 

Kommentera här: