Pausa livet

Vi närmar oss mars månad och jag förstår inte var tiden tar vägen. Vi har haft en tuff start på året med mycket sjukdom och tråkigheter bland både två- och fyrbenta, och tiden har liksom bara runnit iväg. 

Just nu önskar jag mig en pausknapp för livet. Bara för ett tag, så jag hinner med att tänka lite. 
Det är mycket tankar som snurrar om varandra och jag försöker att sortera dem men lyckas sällan. Funderar mycket på företaget och tvisten med Skatteverket. Önskar att jag kunde få dem att förstå att allt jag vill är att få träna hund... Man orkar inte bråka, bli motsrbetad och kämpa i motvind hur länge som helst så just nu ser det mörkt ut för Carpe Canis Hundcenter. Kanske lägger jag bara ner och tränar hund på hobbybasis igen. För mycket strul för ett företag i så liten skala... 

Vi får se hur det blir - i helgen ska jag bolla tankarna med min mentor/vän och hoppas att jag blir lite klokare efter det! 

Blir nog inga uppdateringar här innan dess, men under tiden tar jag gärna emot lite tankar från er som läser (vet ju att en hel del driver företag). Är det värt att driva ett företag i så liten skala som jag gör? Finns det något alternativ förutom att bara hjälpa folk gratis på fritiden? Hur gör ni andra med bokföring mm.? Sköter ni det själva eller anlitar någon? Lönar det sig? 

Ös på med tips och tankar <3 


Kommentera här: