Sjuk start på nya året!

Ja innan jul var här ju sjukstuga - något som inte rekommenderas för en två månader gammal bebis. Inte kul alls :( Har inte förstått riktigt hur illa så små drabbas av förkylningar mm. men när de inte kan äta för att de är så täppta i näsan så inser man hur sjuka de faktiskt blir. Som tur var så vände det, efter två dagar med riktigt läskiga hostattacker och otaliga snorsugningar och nässköljningar. 
 
Vi tog oss igenom jul och nyår men sen kom förkylningen som ett brev på posten efter all stress. Jag har varit jättedålig och hela tiden varit rädd att smitta lillan. Hon verkade dock klara sig ganska bra, men Anton blev såklart sjuk istället och igår började Samaya också snörvla igen. Suck! :( Idag skulle vi ha träffat lilla Samuel som föddes i december, men jag vill verkligen inte riskera att smitta honom med något så vi fick bli hemma. Hoppas verkligen att vi snart mår bättre allihopa! 
 
Så 2016 fick en lite knagglig start, men vad tusan - vi har ju 359 dagar kvar att göra minnesvärda! 
 
Vi har i alla fall hunnit med lite mysiga promenader redan! :)
 
Kommentarer:

1 Terése Bouvier:

Men stackars liten <3 Kommer ihåg hur hemskt det är att se dem sjuka, även om det bara är en förkylning. Minns att sambon typ sög ut snor ur näsan på Igor så han kunde få luft när han ammades. Äckligt men effektivt.

Svar: Ja vi har använt snorsugen flitigt och det kommer ju ut huuur mycket som helst! Funkar ganska bra men känns som ett övergrepp när man håller fast henne och suger :(
Lär väl inte vara roligare med sjukdom när de är äldre, men de är ju i alla fall lite mindre hjälplösa (och mindre risk att de typ slutar andas av allt snor!)
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: