Sjuk hund men perfekta provsvar

Igår fick jag äntligen Doris provsvar. Vi kollade "allt" plus sköldkörteln och borrelia/anaplasma. Så vad visade de..? Absolut ingenting! Provsvaren var helt perfekta, vilket ju är jättebra - men vad är det då som är fel?

Sedan Doris mjälte opererades ut har hon knappt orkat gå promenader mm. Hon är pigg och glad annars men efter 500 meters promenad i lugnt tempo så hässjar hon, sackar efter och måste stanna och vila. Vi pratar alltså om Doris som sprungit milen med pappa och som släpat runt mig på rundor som varit 1,5 mil... Att inte orka gå 500 meter tyder verkligen på att något är fel!

Men peppar peppar så gick vi en lugn promenad några timmar efter att jag fått provsvaren och då tyckte jag faktiskt inte att hon var lika flåsig som hon varit alla promenader den senaste tiden. Vi ska prova att ge smärtstillande i 10 dagar nu. Hjälper de så får vi fortsätta undersöka var felet är och hjälper de inte så vet jag inte vad vi gör...

Det är inget liv för Doris att inte få/orka hoppa, springa, promenera, simma osv. Hon har ingen livskvalitet om hon inte kan röra sig så som hon är van vid... Men nu ska vi inte ta ut något i förskott!

Älskade Doris, jag vill bara att du ska vara frisk nu!

Kommentarer:

1 Anonym:

Skönt att höra men såklart jobbigt att inte få svar på vad det är. Dum fråga kanske, har ni gjort EKG och kollar lungorna?

Svar: Inget ekg men lungorna är kollade tidigare, utan anmärkning
Roxanne Munoz-Rytting

2 Anonym:

Ok, kanon! Skulle det varit nått med hjärtat skulle det säkert synas på blodproverna också om ni testat för allt möjligt, i och för sig :)

https://teamsuperpoodles.wordpress.com

Svar: Ja precis, "allt" är ju kollat via blodprov :)
Roxanne Munoz-Rytting

Kommentera här: