Älskade bulldozer

Igår, onsdag, var det dags för Doris återbesök hos veterinären. Ett nytt ultraljud av mjälte och lever gjordes och vi pratade lite om hur vi ska gå vidare. Mjälten ser inte fin ut, men det är svårt att veta exakt varför - dock så ser alla blodprover bra ut så det verkar inte vara att den är överaktiv eller något i den stilen och därför kan tumörer misstänkas med tanke på hennes historia. Levern är ännu svårare att se på, men det är möjligtvis något som ser märkligt ut på den också. 

Sen så har hon fått en ny knuta... Denna gången på ena bakbenet och den känns exakt som de mastcellstumörer vi redan tagit bort. 

Vi bestämde i alla fall att hon ska opereras. Så imorgon är det dags... Knutan ska bort och de ska titta på lever och mjälte - är där något på mjälten så ska den opereras ut. Är där något på levern så ser det tyvärr ganska mörkt ut... :( 
Jag har så ont i magen för min älskade Doris. Inte nog med att hon ska behöva genomgå en operation till, men jag är så vansinnigt rädd att förlora henne. Det räckte med Santos i november och Max i januari, vi kan inte förlora ännu en hund. Och inte Doris... För det finns ingen som hon! 

Jag valde att göra operationen så snabbt som möjligt. Tycker inte att det är något att gå och vänta på och vill dessutom att hon ska få må bra nu när det är hennes favoritårstid. Skulle det nu vara tråkiga besked så är det bättre att få dem, läka efter operationen och sen kunna bada och busa järnet så länge hennes kropp tillåter! 

Jag kan inte ta mig ner till sjön ensam med både Doris och Samaya så både igår och idag körde vi till mamma så Doris i alla fall fick bada i dammen. Den är inte riktigt lika rolig som sjön, men nästan i alla fall! Och jag älskar att se henne så lycklig - ett riktigt vattendjur! 

Älskade älskade Doris, låt det inte vara din tur att lämna oss, på många år <3 
 
Bad, bus och en bulldozer! 
 

Kommentera här: