En hundig dag!

Jag veet att jag tjatar om miljö- och socialträning heeela tiden! Men det är ju SÅ viktigt!

Idag körde vi för att möta Anne och hennes flock i hundrastgården. Innan dess så hann vi miljöträna lite i närområdet, bland annat på skateramperna som var roliga men lite hala!

Fina killen i nya selen
Hala skateramper är ju ingen match!
Haha, var ju inte meningen att han skulle hoppa men så blev det
Lite balansträning

Harry hade sin nya sele på sig eftersom den gamla blivit för liten redan. Så nu har han Max gamla, men det dröjer nog inte länge till innan även den börjar bli för trång!

Anne kom med hela flocken: Robin, Mally, Ozzy & Love som är siberian huskies och Kito som är en finsk lapphund. Och OJ vad nyttigt för Harry! Det var ingen som ville leka med honom, haha. Det är precis vad han behöver för att lära sig att man inte måste busa exakt hela tiden. Lite spring blev det i alla fall så jag kunde få några roligare bilder än när de bara gick och nosade ;)

Harry & Kito
Harry & Robin
Tokvalpen
Harry, Ozzy, Love, Kito & Robin
Harry, Ozzy & Love
Harry & Love

Efter rastgården körde vi hem till mamma som passade Doris och Samaya. Förutom hennes valp Jovi så var även Kerry där, en groenendael som hon passar ibland. Harry fick vila en stund och sen blev det lite bus i trädgården så de kunde vara lugna inne sen. Harry tycker det är toppen med hundar som har mycket päls - superlätt att bita sig fast ju ;)

Snyggingen! <3
<3
Haha, Harry & Jovi
Harry visade Kerry att han kunde flyga ;)

Sedan vi kom hem har Harry bara sovit - skönt för alla inblandade! :P
Imorgon blir det en lugnare dag!

Tröttfis
<3

Kommentera här: