Harry vecka 6

I förra inlägget frågade jag vad ni tyckte om veckouppdateringarna. På min FB-sida och sidan för hundbloggar fick jag ungefär 50/50 av svaren att det var perfekt/för långt att läsa. Så till nästa vecka tänkte jag försöka mig på en kompromiss - vi får se hur det går, men så länge kommer vecka 6 med Harry!

Onsdag:
Vilodag efter tisdagens veterinärbesök, samt inför morgondagen som jag visste skulle bli fullspäckad.

Upptäcker världen tillsammans <3
Hittat Doris favoritsovplats :)

Torsdag:
Fullt ös medvetslös! Det var inte alls meningen att planera in så mycket men det bara blev så!

Startade dagen med att åka till Sandy och Tias. Där fick Harry busa av sig med valpen Zacco (wachtel/karelare) och Aros (OEB). Varmt var det och det var en trött valp i bilen sen!
Vi rullade hem till mamma för att lämna Doris och Samaya och sen fick Harry hänga med till Malmö Djursjukhus för möte och hälsa på gamla kollegor. Duktig var han även om det var svårt att motstå att busa med labbevalpen som också var med på mötet!

Susade hem till mamma igen och försökte få Harry att vila en stund. Sen blev det såklart bus med Jovi också, svårt att hålla dem ifrån varandra. Inte tackar Harry nej till bus heller, trots att han varit igång hela dagen (med powernaps i bilen visserligen).

Soldyrkarna!
Harry och Zacco
Fina Aros
Min snygga idiot :P
Harry & Zacco
Spännande på djursjukhuset!
Myyycket trött hemma hos mamma (han får vara i övertäckt bur för att lättare kunna slappna av men luckan är öppen så ingen behöver bli upprörd)
Stilen <3
<3 Haha
Ser verkligen skönt ut!
Dammen är spännande!
Min fina kille som börjar bli så stor redan!
Mötte en hjort i trädgården ;)
Mycket att utforska!
Tomten är på ca 3000 kvm men Harry stack glatt ifrån mig för att utforska den bortre änden. Självförtroendet på topp!
Hittade hönsen också!
Bus med Jovi
Bus med Jovi
Bus med Jovi
Bus med Jovi

Fredag:
Gissa vad det var för dag idag... - vilodag! Det behövdes verkligen efter igår!

Bara mys och lite bus med Doris. Och på kvällen så brast mitt hjärta lite när de låg tillsammans i soffan. Precis som Doris och Max brukade göra... <3

Såklart man ska morgonbusa lite med Doris!
Trött kille
<3

Lördag:
Planen var att åka och titta på min kusin som skulle tävla i hoppning. Men Samaya var sjuk så det blev ännu en lugn dag för vovvarna. Lite klickerträning blev det dock och Harry var en stjärna!

Väntar på sin frukost
Harry tyckte blomlådan passade bra för lite spontan dogparkour!
Tröttis <3
<3

Söndag:
Dagens huvudaktivitet blev en härlig skogspromenad! Vi lekte "Följa-Doris" och knallade på efter henne. Harry gick mer eller mindre exakt i Doris spår vilket innebar att han fick lyfta ordentligt på tassarna emellanåt. Rakt ut i skogen barbder av, utan stigar. När jag kände att vi började komma lite väl långt - Harry ska ju inte gå hur långt som helst - så tog vi en paus för att passivitetsträna och sen valde jag väg när vi gick hemåt igen. En liten bit innan bilen så satte vi oss en stund till och bara njöt av lugnet i skogen. För en gångs skull så la sig båda hundarna och verkade tycka det var helt okej med en paus!

När vi kom hem så blev det kloklippning för både Doris och Harry och sen bara vila, vila, vila!

Ska vi gå eller?
Följa-Doris
Följa Doris
Följa-Doris
Glad tjej som fick springa lös en stund
Glad kille som också fick springa lös - och för en gångs skull inte stack ifrån mig!
<3
Trötter
Älskade <3 (Harry ser ut som ett jäkla benrangel när han ligger utsträckt haha - han ÄR lite tunn men absolut inte mager och han äter som en häst, ni kan vara lugna!)

Måndag:
Mamma kom förbi en stund och hade Jovi med sig. Det blev såklart en del bus men sen låg Harry & Jovi faktiskt först och tuggade ben tillsammans, och sen vilade de i soffan. Framsteg!
Det är inte lätt att få två valpar att bara ta det lugnt, alltid är det någon av dem (hrm, kanske nästan alltid Harry...) som försöker dra igång mer bus. Men de blir ju äldre och klokare ;)

Skön stil - och jag lyckades ha en riktigt snygg outfit när jag för en gångs skull är med på bild :P
Adorable ;)
Tugga ben utan tjafs - De har knorrat lite på varandra innan men inte denna gången
Trötta valpisar

Tisdag:
Samaya fortfarande sjuk så ännu en lugn dag. Harry var dock billig idag... Han var ute själv i trädgården och plötsligt ser jag honom busa runt med något. Tog Samaya i famnen och gick ut för att kolla vad det var - och det var en död RÅTTA! Så jääääkla äckligt!! Försökte få honom att komma men det ville han såklart absolut inte. Sprang in och hämtade korv som jag började kasta på honom i hopp om att han skulle släppa råttan som vid det laget var halvvägs ner i halsen på honom. Men icke! Kan motvilligt erkänna att jag faktiskt röt i ordentligt i ett sista, desperat försök att få honom att spotta ut den - men den slank ner! En HEL JÄVLA RÅTTA!
Resten av dagen har jag bara väntat på att den skulle komma upp igen, helst halvsmält i sängen eller nåt... Men än så länge ligger den kvar i Harrys mage - på gott och ont!

Myyyys! <3
Tvätta syrrans öra lite
"Jag!? Äta en råtta!? Aaaaldrig!"
Dela liggplats är mysigt! Men Harry kunde inte låta bli att smaka på Doris öra, haha
Mitt hjärta smälte lite och jag vågade till och med lämna dem för att gå och borsta tänderna <3

Och hörrni - ni glömmer väl inte att följa Harrys vardag på Instagram?

Diary of Harry

Kommentera här: