Harry vecka 7

Då testar vi något nytt eftersom en del gillar veckouppdateringarna och andra tycker de blir för långa. Kommentera gärna vad du tycker om vårt nya koncept!

Onsdag:
Samaya fortfarande sjuk så vi hade en riktig hemmadag med mys i det fina vädret.
På kvällen så smälte mitt hjärta totalt när hundarna låg tillsammans i soffan. Doris har verkligen accepterat Harry och vår största utmaning nu är bara att de inte ska busa hela dagarna. Ligger vi i sängen eller sitter i soffan så tar de det lugnt men under dagen så är det bara konstant bus tills man delar på dem.

Partners in crime - hjälps åt att stjäla skor och tugga på dem!
Harry tyckte det var lite läskigt när Samaya gungade och bötjade vrålskälla - ja ni ser ju honom bakom gungan, haha
Älskade <3
<3

Torsdag:
Vi körde till Staffanstorp, lämnade Doris och Samaya hos mamma och sen åkte jag och Harry för att miljöträna lite samt möta upp Anne och hennes flock i hundrastgården.

Lite miljöträning
Harry och de två svarta
Ehm... hur fasen hamnade han här??

Läs mer om vår torsdag här:

En hundig dag

Fredag:
Mer eller mindre vilodag för vovvarna efter en intensiv dag igår. Det blev dock en liten promenad som såklart innebar koppelträning för Harrys del.
Doris behövde röra på sig och lite frisk luft behövde vi allihopa!

Mitt hjärta smälte än en gång när myshundarna låg i soffan tillsammans på kvällen. De är ju bara helt underbara <3

<3
<3
Promenix - inte snyggaste outfiten för mig direkt men :P
Duktiga vovvarna
Hittar på hyss
Så ofantligt mycket kärlek <3
<3

Lördag:
På dagen så röjde jag och Anton lite i trädgården samt städade lite inne. Hundarna låg mest och vilade antingen inne eller ute i solen. Harry är verkligen lik Doris. Han vill gärna ligga där det är som varmast och allra helst på någonting - man kan ju inte ligga på marken liksom!

På kvällen bestämde jag mig för att köra till stranden. Det var sån härlig kvällssol och snart lär väl hösten komma på riktigt.

Natten mellan lördag och söndag var också den första natten vi sov hela familjen i samma säng. Sedan Harry flyttade in har han och Anton sovit på Samayas rum medan jag, Samaya och Doris sovit i stora sängen. Just eftersom vi har Samaya i sängen så får det ju absolut inte bli något tjafs mellan hundarna, och det är alltid lite läskigt när man sover och inte har koll tycker jag! Men nån gång skulle det ju vara dags och det kändes rätt med tanke på hur bra de vilar tillsammans i soffan mm.

Soldyrkaren
Mina vackra <3

Läs mer om vår lördag här:

En kväll på stranden

Söndag:
Vaknade upp omgiven av hundar - härligt! Natten gick kanonbra - varje gång Samaya väckte mig så kollade jag runt i sängen och varje gång låg Doris och Harry tätt ihop, bara på lite olika sätt. Helt underbart!

Samaya tycker om Harry precis som Doris, och vill gärna pussa och klappa honom. Hon börjar bli mer försiktig och Harry nafsar inte lika mycket efter näsor längre så det är fantastiskt att se dem ihop! Jag tror att de kommer få en jättefin relation när de växer upp tillsammans.
Men Doris är ändå Doris och ingen kan få Samaya att skratta så som hon kan. De är verkligen bästa vänner. Det gör ont att tänka på att Doris kanske kommer försvinna ur våra liv innan Samaya är gammal nog att minnas henne...

Vi hade i alla fall en riktig slappdag - ja för hundarna då. Anton skulle iväg några timmar så syrran kom hit och passade Samaya medan jag storstädade! Klippa hundarnas klor hann jag såklart också med. Riktigt skönt att ha fått in en rutin på det varje söndag.

Härlig syn att vakna till
Bäbisarna <3
Godmorgonpuss
Börjar äntligen förstå det här med "klappa fint" (ja i alla fall ibland)
Pusspuss
Pusspuss
Nöjd tjej med sina vovvar

Måndag:
Samaya fortfarande sjuk men jag kände att jag var tvungen att komma ut ur huset lite. Det blev en tur till pappa och syrran för att äta sushi. Harry klarade av trapporna galant och denna gången såg man att han kände igen sig när vi gick från bilen - han visste precis var han skulle!

Bissie låg på en köksstol och Harry sprang rakt dit men fick sig en känga och rejält med morr och fräs. Han studsade undan och sen lät han henne vara, haha. Bra att han lär sig att ha lite respekt istället för att bara bulldoza på.

Bäbisar <3
Alltså HUR söta är de??
<3
Bissie surtant skrämde bort Harry så han inte ens kom med på bild xD
Kollar läget i Samayas gunghäst

Tisdag:
Jag hade ett par snabba ärenden i Anderslöv så passade på att ta med mig hundarna i bilen (eller ja, Harry kan ju inte vara ensam hemma än så han hänger alltid med). Gjorde vad jag skulle och sen körde vi bort till hundrastgården.
Jag har faktiskt aldrig varit i den sedan den byggdes - vill inte köra dit i onödan om det skulle visa sig att där är hundar.

Doris fick springa lös och Harry var kopplad. Jag har fortfarande inte haft dem båda lösa tillsammans utomhus eftersom Doris blir väldigt uppjagad vid jaktlek. Och jag tänkte då rakt inte testa första gången i en rastgård mitt i byn, haha!

Satte Samaya i sjalen och sen strosade vi runt i rastgården. Några killar som hade rast från skolan och hängde i närheten frågade om de fick klappa hundarna. Tvekade först eftersom jag verkligen behöver träna på möten med Harry (som varvar upp till tusen när han ska hälsa) och det inte var en optimal träningssituation. Men men, klart de skulle få hälsa på vovvarna. De blev såklart asglada och Harrys krokodilkäftar klapprade efter alla händer och näsor!

Vi stannade en stund och både Harry och Doris var supertrötts efteråt. Ny plats och massor med dofter gjorde sitt!

I rastgården
Trötter. Stora tassar och benigt arsle <3
Vi hittade en blomma i trädgården :)

Så. Vad tyckte ni? Blev det en okej kompromiss eller är det fortfarande för långt?
Ändringen jag gjort är alltså att jag skrivit om veckans "huvudaktiviteter" i egna inlägg som man kan klicka in sig på. Där ligger också de flesta bilderna från dagen. Säg vad ni tycker! Jag vill ju gärna att ni som läser ska fortsätta läsa :)

Och glöm inte att klicka in på Harrys Instagram för uppdateringar varje dag!

Diary of Harry

Kommentera här: