Vi köpte en cykelvagn

Long time no see - igen. 

Dagarna tickar på här hemma. Jag är sjukskriven och går mest omkring i zombie-läge, Samaya sover och äter fortfarande som en kratta, Doris har varit sjuk igen och Harry har blivit en störig tonåring. 

Det händer så mycket jag vill skriva om men sedan blir det aldrig av. Finns varken tid eller ork trots att mamma och andra ställer upp och passar Samaya så jag får vila lite. Inte lätt att vara sjukskriven när man är mamma inte! För det är man ju dygnet runt, oavsett om hon är hos mormor eller hemma, men lite lättare är det att vila när man är själv hemma. 

Jag ville i alla fall berätta att vi köpt en cykelvagn. Har slitit mitt hår över att Samaya vägrar åka vagn (med mig) och att jag inte kommer ut med hundarna. De aktiveras ju hemma men behöver såklart promenader också. Funderade på att rusta upp skrindan som gick sönder lika fort som vi lagade den, men insåg att den blir svår att rulla omkring Samaya i på grusvägarna. Så fick jag tipset om en cykelvagn! 

Hittade en begagnad till ett okej pris och gjorde en (tillfällig) snabblösning med buntband för att fästa skaklarna i den. Och vet ni? Samaya älskade det! Hon var nöjd, Doris var nöjd och jag var nöjd! Harry får tills vidare egna promenader för jag måste träna både Samaya och Doris lite mer innan jag vågar lägga till en slyngel, haha. 

Min förhoppning var även att Samaya skulle kunna somna i cykelvagnen och det gjorde hon nästan - men tyvärr så går ryggstödet inte att fälla och jag tror det var där skon klämde. Vem vill sitta och sova i 90 graders vinkel liksom? 

Får se om vi kan lösa det på något sätt, annars blir det kanske till att investera i en bättre vagn med fler funktioner. Det är det värt om ungen somnar! 

Det var allt jag orkade skriva idag. Här kommer lite bilder och ett filmklipp från vår premiärtur :) - Premiärtur med cykelvagnen