Vad vill du läsa mer om?

Jag veeet att jag är så himla dålig på att blogga regelbundet! Men jag vill verkligen ta tag i det och skriva oftare! Ni är en del som kikar in här regelbundet och det är så himla roligt - jag blir glad av varenda klick. 
 
Nu frågar jag DIG! Vad vill du läsa om? Om jag vet att det jag skriver uppskattas så blir det så mycket roligare att skriva! Du kan alltid kommentera anonymt :)
 
Skicka en kommentar med ett eller flera ämnen du vill att jag ska skriva om. Det kan vara både allmänt och mer specifikt. 
 
Exempel: 
Mer om mig och mitt liv generellt
- Mer om min dotter, Samaya
- Mer om hundarna Doris & Harry
- Mer om företaget, Carpe Canis Hundcenter
- Mer om hundträning (tips, vår träning osv)
- Mer steg-för-steg hur man lär in olika moment
- Mer personliga åsikter om diverse hundrelaterar
- Mer bokrecensioner och liknande
- Mer om produkter/utrustning vi använder
- Annat? 
 
Kom igen nu, skriv en kommentar och gör min dag! Det behöver jag! :)
Det är förresten helt okej att tipsa om annat som skulle göra att just DU tittade in här oftare (mer/bättre bilder, längre/kortare inlägg osv.)
 
 Visst är de snygga när de busar? ;)
 
 

A dog's purpose: Att lida för människors nöjes skull?

Igår trillade jag över en länk till ett behind the scenes-klipp från den efterlängtade filmen "A dogs purpose" - en film som jag verkligen har sett fram emot att se! 

Klickade in på klippet och blev så arg och ledsen att jag knappt visste var jag skulle ta vägen! Det är alltså en "hundtränare" som med hjälp av tvång försöker få ner en schäfer i strömt vatten. Schäfern är mer eller mindre panikslagen och i slutet av klippet hamnar den helt under vattenytan. 
 
Du kan se klippet här! 
VARNING för obehagligt innehåll
 
Flera djurrättsorganisationer, till exempel PETA har uppmanat till bojkott av filmen och många har delat klippet på filmens PR-sida på Facebook, samt på regisörren Lasse Hallströms Facebooksida (de flesta är dock borttagna nu). 
 
Aftonbladet publicerade idag en artikel med Hallströms syn på saken och jag tycker den är vidrig! Han säger förvisso att han aldrig hade tillåtit det om han sett det hända. Men han säger även till exempel det här: "Men de här organisationerna vet egentligen inte vad som hände. Även när jag förklarar för dig tror folk att den här hunden blev knuffad och höll på att drunkna."
 
På riktigt? Det är ett filmklipp! Inte ett foto, inte någons berättelse utan ett filmklipp. Alla som ser det, ser precis vad som händer i det ögonblicket och det är inte okej! Oavsett vad som händer före eller efter, oavsett om de bytte hund eller inte. Det spelar ingen roll! Den här hunden fick uppleva detta och det finns inga ursäkter! 
 
Jag kommer inte att se den här filmen. Visst är det säkert så att det inte alltid går rätt till i filmer med djur, men här blir det så påtagligt. Här finns det bevis. Och det är inget jag vill stödja... 
 
Jag uppmanar ALLA att bojkotta filmen "A dog's purpose - Every dog happens for a reason"! 
 
 
 
Såhär ska det se ut när en hund badar enligt mig. Inte som i behind the scenes-klippet!
 
 

Och vinnaren är...

Nu är vinnaren i tävlingen dragen av min medhjälpare Doris! 
 
Klicka in på videoklippet nedan för att se vilket kommentarsnummer som vann
Vinnaren kommer även att kontaktas via mail under morgondagen
 
STORT GRATTIS!