Vad vill du läsa mer om?

Jag veeet att jag är så himla dålig på att blogga regelbundet! Men jag vill verkligen ta tag i det och skriva oftare! Ni är en del som kikar in här regelbundet och det är så himla roligt - jag blir glad av varenda klick. 
 
Nu frågar jag DIG! Vad vill du läsa om? Om jag vet att det jag skriver uppskattas så blir det så mycket roligare att skriva! Du kan alltid kommentera anonymt :)
 
Skicka en kommentar med ett eller flera ämnen du vill att jag ska skriva om. Det kan vara både allmänt och mer specifikt. 
 
Exempel: 
Mer om mig och mitt liv generellt
- Mer om min dotter, Samaya
- Mer om hundarna Doris & Harry
- Mer om företaget, Carpe Canis Hundcenter
- Mer om hundträning (tips, vår träning osv)
- Mer steg-för-steg hur man lär in olika moment
- Mer personliga åsikter om diverse hundrelaterar
- Mer bokrecensioner och liknande
- Mer om produkter/utrustning vi använder
- Annat? 
 
Kom igen nu, skriv en kommentar och gör min dag! Det behöver jag! :)
Det är förresten helt okej att tipsa om annat som skulle göra att just DU tittade in här oftare (mer/bättre bilder, längre/kortare inlägg osv.)
 
 Visst är de snygga när de busar? ;)
 
 

Kommentarer:

1 Nanna:

Bloggen är det bra som det är!! Kanske har du redan skrivit om detta men om du vill kan du skriva om hundmat, om man ska kastrera hunden eller så bara fortsätt som du gör. Du är väldigt bra på att skriva texter så man blir nyfiken på att lära mer om hund.

Svar: Vad kul att du tycker det! Tack för ditt svar! Hundmat är ett av de ämnena jag inte riktigt vet om jag "vågar" ge mig in på, haha. Men jag har faktiskt ett utkast på ämnet som vi får se om det publiceras någon gång ;)
Roxanne Muñoz Rytting

2 NastiSamoyed:

Haha, jag kopierar din lista som du tog som exempel! ^^ Näe, men jag följer ju din blogg för jag tycker du skriver bra, har bra tankar och idéer om hundträning och du är personlig på ett lagomt sätt! Men du får gärna skriva mer om vardag och livet med hundar (och barn). :)

Svar: Haha, skrev väl en bra lista då :P Kul att du gillar bloggen <3 Något på temat hund och barn kommer! :D
Roxanne Muñoz Rytting

3 Anna:

Hej!

Jag (som inte känner dig personligen) följer din blogg för dina kloka tips och tankar om allt som gäller hund. Det spelar då mindre roll om det handlar om träningtips, åsikter, utrustning eller böcker - jag gillar allt som är hundnördigt!

Jag tycker det är kul att du i samband med det berättar om ditt liv och dina hundar, men för mig räcker det på lite lagom nivå. Det innebär t ex att jag kanske inte är så intresserad av rena inlägg om Samaya, men det är ju absolut intressant att du berättar om hennes personlighet om du exempelvis skriver om hur du jobbar för att hundarna ska vara trygga med henne.

Men framför allt: kom ihåg att man inte kan tillfredsställa alla, framför allt inte i varje blogginlägg! Om du känner att du vill skriva ett inlägg om Samaya för din egen skull (eller för andra som kanske säger tvärtemot mig och istället vill ha mer sådana inlägg) får du aldrig någonsin tänka på vad sådana som jag ska tänka om det! Jag följer många bloggar och känner såklart inte att varenda inlägg är riktade till mig, men så länge merparten är relevanta avföljer jag inte i första taget ;-)

Stort tack för att du tar dig tid att dela med dig!

Svar: Tack själv för ditt svar och dina tankar! :) Jag försöker hålla bloggen så hundig som möjligt men det är ju omöjligt att utelämna Samaya - och som du skriver så är ju det viktigaste faktiskt vad jag vill skriva om. Så ibland slinker det in lite extra om henne och det hoppas jag ändå att de flesta har överseende med. Det är som sagt svårt att hitta en blogg där varenda inlägg tilltalar en.
Kul att du gillar och följer min blogg <3
Roxanne Muñoz Rytting

4 Sara:

De exempel du ger i inlägget är klockrena. Det är de saker jag vill läsa om. Frågan är väl snarare vad du vill skriva om :)

Svar: Haha, då får jag väl ta en titt på listan och se vad som tilltalar mig då ;) Nä men det är klart jag skriver sånt jag vill skriva om - fast det är alltid lite extra kul att veta att någon tycker ett visst inlägg/ämne är lite extra efterlängtat :)
Roxanne Muñoz Rytting

5 Kerstin:

Om dej och hela din familj. Har ingen hund själv men ändå roligt att höra om dina hundar

Svar: Kul att du tycker det! :)
Roxanne Muñoz Rytting

Kommentera här: