Det kom ett paket...

För en månad sedan trillade det in ett spännande paket på posten, en Back on Track-filt från Svensk Hälsokost / Svenskt Kosttillskott.


Klicka på länken nedan för att läsa mer om deras utbud av BoT-produkter! 

Svensk Hälsokost

Jag hann såklart knappt packa upp filten innan Doris var framme och undersökte den. Alltid lika nyfiken! 

Vi tar testat filten i en månad nu och är så himla nöjda! Doris har ju problem med många av sina leder och vill gärna ligga varmt och mjukt. Jag har provat att placera filten på olika ställen; i bäddar, i sängen, i soffan, på golvet - och hon väljer nästan alltid att lägga sig på den var den än är. 


Jag märker också att hon är mindre stel när hon reser sig efter att ha legat på BoT-filten så det är väldigt positivt. 

Häromdagen var vi och badade, något som Doris älskar men som ibland leder till lite extra stelhet. När vi kom hem så gick hon direkt och la sig på filten och sov några timmar. Efteråt visade hon inte minsta tendens till stelhet och det är verkligen det bästa betyget en produkt kan få av oss! Är övertygad om att det var filtens förtjänst!


Harry är ju bara unghund och har inga kroppsliga problem, men jag tror mycket på förebyggande åtgärder och ska absolut fundera på att skaffa en filt till honom också. Han har tyvärr inte hunnit prova denna så mycket eftersom Doris totalt lagt beslag på den ;) 

Tusen tack för att jag fick chansen att prova filten och nu har ännu mer möjligheter att hålla Doris leder i form! 

Kommentera här: